top of page

Hoe gaan de sessies bij mij?

Als je gaat starten met regressie- en reïncarnatietherapie, dan gaan we een traject aan. We noemen deze therapie daarom ook wel procestherapie.

Over het algemeen zijn er meerdere sessies nodig om tot blijvende verandering te komen.

De aard van de klacht is bepalend voor het aantal sessies.

In overleg stemmen we het aantal sessies af en de frequentie. Meestal vinden de sessies om de twee of drie weken plaats, zo is er voldoende tijd om alles goed te laten bezinken en integreren. 
 

De therapie begint met een intakegesprek waarin ik je vraag naar de biografische informatie die met jouw probleem of klacht te maken heeft. Vooraf ontvang je een vragenlijst zodat we gericht aan de slag kunnen gaan.

Om tot de kern te komen, vraag ik door over de aard van je probleem of klachten, over je biografie, je voorouders, belangrijke levensgebeurtenissen en over wat je hoopt dat therapie voor je kan veranderen. Vaak wordt tijdens het intakegesprek al een rode draad of levensthema zichtbaar en daarmee inzichten voor jou als client.

Samen stellen we vervolgens het doel van de therapie vast.

 

In de volgende sessies gaan we na een kort voorbereidingsgesprek en met de informatie van de intake terug naar het verleden om (on)bewuste ervaringen opnieuw te beleven. Dit gebeurt in een lichte trance toestand, waarbij je ten alle tijden de controle houdt; je bent je zowel bewust van jezelf in het verleden als van jezelf in het nu.

Trance klinkt misschien wat spannend maar het is niks meer dan een natuurlijk verschijnsel en ontstaat vanzelf door je te concentreren. Je kunt het vergelijken met het kijken naar bijvoorbeeld een interessante film: je leeft mee in de film, maar je weet tegelijkertijd ook waar je zit te kijken.
Er is een zogenaamd ‘elliptisch bewustzijn’ aanwezig. 

Zijn herbelevingssessies nog te intensief of hebben we al herbelevingen gedaan en wil je het graag onderhouden dan kunnen we losse coachingsessies inzetten. 

Welke stappen nemen we samen?

Incense

Kosten 

Tarieven 2024

De kosten per sessie bedragen € 120,- per sessie, deze duren 1,5 tot 2 uur per keer. Ik ga voor effectiviteit, daarmee bedoel ik, we gaan aan de slag met wat aandacht vraagt.

 

Het is niet de intentie om maanden of jaren hier in mijn praktijk te zijn. Effect kan al na 1 sessie, afhankelijk van de omvang en intensiteit van de klacht. Gemiddeld bereiken cliënten al heel veel binnen 3 tot 6 sessies.

Wanneer na de intake blijkt dat regressie nog te intensief is, dan is zijn losse consulten per uur ook mogelijk.

De kosten hiervan bedragen 70,- per uur.

De trajecten zijn samengestelde programma's stuur mij even een mailtje als je hier interesse in hebt.

De trajecten

Trajecten zijn natuurlijk het meest effectief, je gaat voor jezelf ook echt een commitment aan en de begeleiding is optimaal ingedeeld.

Voor meer informatie over de trajecten stuur mij even een mailtje.

bottom of page